De smerige trottoirs van Sint-Gillis

De smerige trottoirs van Sint-Gillis: Charleroise Steenweg. Drie jaar heb ik hier gewoond, en nooit een straat-reiniger gezien. Geen van deze foto's werden genomen op het ophalen van vuilnis dag. Er is ook veel hondenpoep, maar die foto's zijn te walgelijk om te uploaden.
De smerige trottoirs van Sint-Gillis: Charleroise Steenweg. Drie jaar heb ik hier gewoond, en nooit een straat-reiniger gezien. Geen van deze foto’s werden genomen op het ophalen van vuilnis dag. Er is ook veel hondenpoep, maar die foto’s zijn te walgelijk om te uploaden. Kortom, dit is hoe het trottoir elke dag verschijnt.

P1010795

P1010804

P1010803

P1010800

P1010790

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s